Gls De Wegwijzer

Leopoldstraat 1
2310 Rijkevorsel
telefoon: 03/340.00.60

Laatste nieuws

1e lj - Fietsvaardigheden

Onze leerlingen van het 1e leerjaar schaafden hun vaardigheden op de fiets nog wat bij. Wat kunnen al snel afstappen en weer opspringen! Ook korte bochtjes nemen is voor hen al bijna geen probleem meer.

Klik hier voor de foto's!

Lees meer

6e leerjaar - verkeerspark

Onze leerlingen van het 6e leerjaar brachten een bezoek aan het verkeerspark in de veilinghallen van Hoogstraten. Het verkeerspark werd begeleid door de Lokale Politie Noorderkempen. Het is voor hen steeds een heel leerrijk moment, zeker als ze volgend jaar de verplaatsing naar het middelbaar moeten maken, vaak met de fiets!

Klik hier voor de foto's!

 

Lees meer

Sneeuwpret is onze school!

Deze ochtend was het dikke fun! De leerlingen genoten met volle teugen van het (dunne) laagje sneeuw.

Klik hier voor wat foto's!

Lees meer

Grootouderfeest

Vandaag was het een drukke, maar superfijne dag! We kregen bezoek van veel grootouders.
We willen de mensen van ons Oudercomité De Wegwijzer en alle helpende handen bedanken bij het klaarzetten en opruimen van de zalen en het bedienen van alle oma's, opa's, vakes, moekes, bomma's, bompa's...

Klik hier voor de foto's!
 

Lees meer

3e lj - modeshow 'de seizoenen'

In het derde leerjaar hielden ze een heuse modeshow over de seizoenen. Er werden door de leerlingen heel wat kleren en attributen mee naar school genomen wat resulteerde in een superleuke voorstelling!

Lees meer

1e lj - reisje rond de wereld

Bijna vakantie, dat wil zeggen dat het tijdens de turnles 'reisje rond de wereld' is. Vele kinderen van het 1e hadden hier al van gehoord, maar wisten niet echt wat hen te wachten stond! Vanaf nu zullen ze heel erg uit kijken naar de week voor de vakantie denken we!

Lees meer

peters en meters - cadeautjes leren inpakken

Onze Peters en meters leerden hun petekindjes cadeautjes inpakken. Soms was het ook voor de oudste leerlingen een hele opgave ;-)

Lees meer

4e lj - suikerhuisjes maken

Het 4e leerjaar maakte naar jaarlijkse gewoonte suikerhuisjes. Voor de leerlingen blijft dit een topactiviteit waar ze lang naar uit kijken!

Lees meer

2e lj - fietsvaardigheden

Wij laten ons niet tegen houden door de regen! Fietsen doen we door weer en wind! De kinderen van het 2e leerjaar deden allerlei oefeningen over het op- en afstappen, starten en stopen met de fiets!

Lees meer

Sinterklaas op bezoek

De Sint was ons dit jaar niet vergeten! De kinderen toonden dansjes, versjes en liedjes voor hem. 

Lees meer