Print

Nieuwsbrief

De week van 18 juni 2018

Beste ouders Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één weekje school en dan kan iedereen genieten van een lange zomervakantie! Het is tevens ook mijn allerlaatste schoolweek, na 40 jaar dienst in De Wegwijzer ga ik afscheid nemen van jullie, van onze kinderen, van heel veel mooie dingen. Ik ga hier met een warm hart aan terugdenken. Het was heel fijn om met jullie samen te werken, om samen met een sterk lerarenkorps, met een fantastisch team van vrijwilligers samen school te mogen maken! Ik ben heel dankbaar voor het vertrouwen dat jullie mij jaar na jaar gegeven hebben. We mogen fier zijn op wat we samen bereikt hebben! Ik zal jullie missen!

Juffrouw Katleen Meel, de nieuwe directie, staat met veel enthousiasme klaar om het roer over te nemen. Ik wens haar van harte veel succes en hoop dat jullie haar evenveel vertrouwen geven als ik steeds mocht ervaren. Onze kinderen zijn in goede handen!

Een grote dankjewel aan alle helpende handen: ons fantastische hardwerkend oudercomité, onze creatieve, enthousiaste verkeersouders die onze kinderen bij de verkeersapotheose weer beloond hebben met een prachtige smileybal, onze kriebelouders, de ouders van de schoolraad, de leesouders, de zwemouders, de grootouders en alle vrijwilligers voor hun inzet en enthousiasme gedurende het hele schooljaar! Jullie inzet spiegelt zich in onze leerlingen en schoolwerking!

Onze leerlingen van het 6de leerjaar beginnen aan hun laatste dagen van hun lagere schooltijd! Ik neem dus samen met hen afscheid van De Wegwijzer. We wensen hen van harte een fijne laatste week en heel veel succes in hun verdere loopbaan!

Juffrouw Griet

Belangrijk:
Speelstad 1ste en 2de leerjaar: dinsdag 26 juni
Uitreiking getuigschriften 6de lj.: dinsdag 26 juni om 19.30 uur op de speelplaats
Oudercontacten – opendeur moment: woensdag 27 juni
    Oudercontacten: tussen 16.00 uur – 18.00 uur
    Opendeur moment: tussen 18.00 uur – 20.00 uur
Verloren voorwerpen: in de hal Neem zeker nog een kijkje bij de verloren voorwerpen voor de vakantie begint! Wat er achter blijft gaat naar De Schakel.
Oudercomité zoekt nieuwe leden Interesse om een zeer gemotiveerd en enthousiast team te versterken? Contact opnemen met: ariane@oogjen.be
Pennenzakkenrock: aankomst 17.30 uur!
Vrij Podium: vrijdag 29 juni van 8.45 uur tot 12.00 uur Iedereen van harte welkom! Ons oudercomité zorgt voor een drankje tijdens de pauze aan de democratische prijs van 1,50 euro.

Met vriendelijke groeten Leerkrachten en directie

 

Ben Correct zegt:
Iedereen ZEN, weg met de stress!!!

 

Maar liefst 47 leerlingen hebben elke maand minstens 10x hun fietshelm gedragen toen ze met de fiets naar school kwamen! Zij mochten samen met Toon Aerts op de foto! Een dikke proficiat! Ook mevrouw de Schepen Lisette Keysers gaf iedereen een grote pluim voor hun inzet!

Klas 3B is de winnaar van de fluoacties! Zij waren het hele schooljaar door met de hele klas in orde met het dragen van het fluovestje! Ook zij mochten pronken naast Toon Aerts, schepen Lisette Keysers en onze verkeersouders! Een super dikke proficiat!